Servicii profesionale

ADCbit oferă servicii specializate de configurare hardware, upgrade-uri de software sau firmware, migrări de platforme, instalare, audituri de securitate, planificare și management de rețea.

Oferim asistență pentru echipamente Cisco, router-e Juniper și echipamente de network aggregation, acces și CPE.

Servicii de configurare hardware

Este foarte important pentru noi ca echipamentele pe care le livrăm să respecte 100% Politica noastră de asigurare a calității și să fie pregătite de instalare imediată, de aceea livrăm doar echipamente pe care le-am adus la configurările din fabrică, exact așa cum le-ați primi de la producător.

DÎn plus față de aceasta, putem adăuga serviciile noastre specializate. La cererea clienților noștri livrăm echipamentele pre-configurate. Putem să încărcăm fișierele de configurate ale clienților, sau să creăm fișiere de configurare în funcție de cerințele specifice ale clienților, economisind timpul și efortul de instalare al clienților noștri.

Pentru echipamentele și appliance-urile pe care producătorii le livrează open-code permițând personalizarea avansată, oferim servicii de customizare pe baza cerințelor specifice ale clienților.

Colaborăm în acest sens cu programatori experimentați pentru a asigura servicii de calitate, indiferent de dificultatea cerințelor.

Suport tehnic de la distanță (remote)

Oferim servicii de suport remote prin ingineri certificați Cisco pentru diagnosticarea și remedierea problemelor complexe de rețea. Pentru rezolvarea incidentelor critice putem oferi suport în orice fereastră de timp aleasă de client.

Suport tehnic la sediul clientului (on-site)

Asigurăm la cerere suport on-site calificat. Alegând serviciile noastre plătiți doar pentru zilele efectiv lucrate ale specialiștilor noștri, fără a vi se impune un tarif fix lunar.

Avantajele suportului on-site rezidă în special în gradul înalt de securitate al intervenției, netrebuind să oferiți acces din afara acesteia. Această opțiune este în general agreată de clienții cu politici stricte de securitate de rețea.

Inginerii noștri de suport on-site pot să vă asiste în orice tip de problemă de rețea, de la consultanță în design-ul de rețea, instalarea sau dezinstalarea de echipamente și configurarea router-elor sau firewall-urilor, până la mentenanță sau depanare, migrare de date, configurarea sistemelor de back-up sau audituri de securitate.

Configurări BGP pe router-e Cisco și Juniper

Prestăm servicii de configurare BGP prin conexiune remote sau on-site pentru orice model de router, inclusiv Cisco ASR1000, ASR9000, GSR, 7600/6500 și gama MX de router-e de la Juniper.

Putem să vă ajutăm cu:

  • Analiza bazei de date RIPE și consiliere privind routarea optimă;
  • Inițierea a două sesiuni BGP cu ISP-uri și setarea pentru acestea a load balancing-ului;
  • Configurarea NAT / configurarea routing-ului în interiorul LAN-ului;
  • Configurarea filtrării prefixelor.

Toate acestea pot fi făcute de la distanță în cadrul ferestrei de mentenanță stabilite de Dvs.

Configurări de firewall (Cisco ASA și Juniper SRX)

Oferim consultanță pentru proiectarea de rețele și alegerea soluțiilor optime, comercializăm hardware, setăm alerte, configurăm tunele VPN.

Configurare Cisco CMTS

Oferim servicii de configurare pentru Cisco CMTS precum uBR7246VXR, uBR10012, platforme cBR-8 și alte echipamente specializate CATV.

Rețele PON/configurare hardware și upgrade firmware

Oferim servicii de testare și upgrade de firmware pentru ZTE C300, C300, modelele curente ONU, și modelele actuale Huawei OLT și ONU.

În plus, oferim configurare remote pentru OLT și ONU în sistem laborator. De asemenea, oferim servicii de diagnosticare, depanare și mentenanță pentru sistemele GPON aflate în producție.

Toate serviciile specializate oferite de ADCbit sunt personalizate și disponibile la cerere. Așteptăm să ne contactați dacă aveți nevoie de servicii de suport de rețea la nivel de expert.